Bierothek® Magazin

Bierothek® går över till kyltransport

Bamberger Bierothek GmbH investerar återigen i kvaliteten på de produkter de handlar och byter nu även pallfrakt till grossistkunder till kyltransport. Marknadsledaren inom området specialölbutiker går återigen framåt och sätter en ny branschstandard vad gäller kvalitet.

Efter att Bierothek GmbH i början av året omvandlade lagringen av sina öl i centrallagret nära Bamberg till fullständig kylning i början av året och även sedan några månader tillbaka erbjuder kylfrakt för slutkundspaketsändning, är nu den frankiska ölspecialhandlaren. tar ytterligare ett steg vad gäller ölkvalitet och frakt av de plockade pallvarorna Grossistkunderna och våra egna Bierothek®-filialer kyls nu också. "Vi arbetar successivt med att förbättra våra processer vad gäller kostnadseffektivitet, ölkvalitet och hållbarhet så att vi kan erbjuda våra kunder det mest attraktiva erbjudandet på marknaden", säger Bierothek®-grundaren Christian Klemenz om fackhandelns nya investering.

Den färska produkten öl tjänar på att behålla längsta möjliga kylkedja och i synnerhet humlebaserade öl får den nödvändiga kvaliteten på vägen från bryggeriet till konsumenten. Samtidigt spelar hållbarhetsaspekten en central roll i dessa satsningar för Bambergs startup-företag. Sedan starten har Bierothek®s centrala kyllager drivits till 100 % av el från förnybar vattenkraft och transportrelaterade CO2-utsläpp kompenseras som en del av kompenserande åtgärder. Med introduktionen av kyltransporter i grossistsektorn leder Bierothek GmbH återigen vägen på den fortfarande unga tyska hantverksölsmarknaden och förbereder sig för att sätta industristandarder.


14.September 2020
;