S?ndning

Nationell sjöfart

Vi skickar ditt paket via DHL. En beställning på bierothek.de kan endast levereras till en leveransadress i Tyskland. Fraktkostnaderna är 7,90 € per beställning. Vi skickar fraktfritt för beställningar över €79.

Den genomsnittliga leveranstiden inom Tyskland är 1-3 arbetsdagar. 90 % av alla våra paket når våra kunder nästa dag. Cirka 99% av alla beställningar levereras inom två arbetsdagar.

Om längre leveranstider anges på artikelsidan innebär det att vi beställer varorna åt dig direkt från leverantören och leveranstiden förlängs därefter.

Internationell frakt

Du hittar all information om frakt- och leveransvillkor för beställningar utanför Tyskland här .

Sprängsäker förpackning

För att optimalt kunna skicka våra öl till dig använder vi endast hållbara fraktlådor. Vi undviker också medvetet att använda plastfilmer för att förpacka ölen på ett splittersäkert sätt. 100 % återvinningsbara kartongfack utnyttjar utrymmet i varje kartong optimalt och säkerställer splittringssäker frakt.

Vi förseglar sedan våra förpackningar med en 100% plastfri papperstejp. Den högkvalitativa och ekologiska papperstejpen försluter varje förpackning säkert för frakt med sin mycket goda vidhäftningsstyrka. Så du behöver inte oroa dig för att ditt paket inte kommer fram säkert packat.

Beställ online - hämta på Bierothek®!

Har du gjort en onlinebeställning i Bierothek® onlinebutik? Men är du i närheten av en Bierothek®-filial ändå? Utnyttja då möjligheten och hämta dina ölspecialiteter från din Bierothek®-filial.

Och det är så det fungerar:

Välj dina personliga ölspecialiteter som vanligt i Bierothek® onlinebutik och klicka på " Till kassan " i kundvagnen. Här kan du nu välja vilken Bierothek®-filial du vill hämta dina ölspecialiteter från under "Beställ online, hämta på Bierothek®". Oavsett om du har valt öl, ölpaket eller voucher – enkel hämtning och du sparar en del av fraktkostnaderna. Om du befinner dig i någon av våra Bierothek®-filialer kommer vi att erbjuda dig kostnadsfri rådgivning om de produkter du har köpt eller informera dig om andra ölspecialiteter. Eftersom denna logistikrutt också innebär ansträngning är kostnaderna för hämtning i butik 4,90 € per beställning.

OBSERVERA ATT DEN HÄR TJÄNSTFUNKTIONEN INTE FUNGERAR OM DU HAR MINSKA ARTIKLAR I DIN VARUKORG.

;