Das Bierseminar

Ölseminariet - Varför ska du delta i ett ölseminarium från Bierothek®?

Vill du imponera med professionell ölexpertis vid nästa stammisbordsmöte?
Är du fortfarande nybörjare när det kommer till hantverksöl, men skulle vilja skaffa dig mer kunskap om det, men Wikipedia-artiklar är för opersonliga för dig?
Vill du göra en väldigt speciell person glad med en extraordinär present och bara säga tack?
Vill du tillbringa en härlig kväll med ditt företag och dina anställda som jul- eller jubileumsfirande?
Vi förvandlar dig till en riktig ölsommelier!

För alla dessa fall har vi precis grejen för dig! – Bierothek®-seminarierna


Bierothek® Brave Monday

Arbets- eller universitetsveckan börjar igen och din motivation är begränsad? Kom då till ett av våra stationära Bierothek®-kontor varje måndag och visa ditt mod!
Under Brave Monday kan du helt enkelt komma till din Bierothek®-filial och prova en öl. Du kan fråga någon av våra medarbetare att du skulle vilja vara med på Brave Monday. De kommer då att få dig en öl som du kan smaka. Du vet inte i förväg vilken öl du ska prova. Var en riktig ölsommelier och bestäm färg, doft, smak och ölstil och imponera på våra anställda och dina vänner med din kunskap.
Det bästa är att du kan prova din öl helt gratis. Inga kostnader, inga skyldigheter.
Endast på deltagande filialer!
Gå in, prova, njut!

Bierothek® ölseminarium

Ölseminariet äger vanligtvis rum varje fredag från 18.00 till 20.00 i alla Bierothek®-filialer och kostar 49 € som standard. Antalet deltagare är begränsat. På grund av stor efterfrågan ber vi dig att boka ölseminariet antingen i vår Bierothek® onlinebutik eller direkt i din Bierothek®-filial.
Vårt ölseminarium ger dig spännande information om ölets historia. Du får även en överblick över bryggprocessen och vilka råvaror som används i de olika bryggstilarna. Men förutom all teori ska praktiken inte försummas på ett ölseminarium. Höjdpunkten är provningen av sju specialöl, vilket gör det lättare för dig att förstå och identifiera olika öl tack vare tidigare utbildning i njutningsorienterade smaksensorer.
Efter ölseminariet får du ett Bierothek® ölsommelierprovningsglas, ett Bierothek® öldiplomcertifikat, olika provsmakningsölmattor och annat ölrelaterat seminariematerial att ta med dig hem helt kostnadsfritt. Självklart kan du även köpa seminarieölen du smakat direkt från våra filialer.
Du är också välkommen att boka ett Bierothek® ölseminarium med oss som enskild och privat grupp – kontakta oss bara.
Du kan hitta datum för nästa ölseminarium i din stad på www.bierothek.de/veranstaltungen

Bierothek® ölprovning
Med Bierothek® ölprovning erbjuder vi dig en speciell temaprovning där du kan få reda på något i detalj om ämnet som erbjuds. Ämnena vi erbjuder inkluderar belgiskt öl, hantverksöl, ost och öl, whiskyöl, bocköl och mycket mer. på. Precis som med det klassiska ölseminariet lär vi dig teori men också praktik, där du även kan smaka på många olika öl.
Du är också välkommen att boka en Bierothek® ölprovning hos oss som enskild och privat grupp – kontakta oss bara.

Bierothek® bryggseminarium

På ett bryggseminarium kan du se fram emot en mycket speciell upplevelse. Din dag kommer att äga rum på ett lokalt bryggeri. Här får du specialistinformation om bryggeriet, bryggprocessen och andra användbara teoretiska aspekter. I den praktiska delen kan du njuta av sex öl. Du brygger sedan din egen öl, med seminarieledaren som stöd förstås. Efter bara sex veckor kan du hämta din specialbryggda öl från bryggeriet. Vad är bättre än att brygga din egen öl?
Eftersom Bierothek® bryggseminarium pågår i cirka nio timmar ingår naturligtvis måltider i priset.
Bierothek® bryggseminarium äger endast rum en gång i månaden, varför vi rekommenderar att du anmäler dig i förväg.
Du är också välkommen att boka ett Bierothek® bryggseminarium med oss som enskild och privat grupp – kontakta oss bara.

Bierothek® företagsevent/privata event

Inom detta område erbjuder vi dig en ölprovning, som skapas helt efter dina personliga kundkrav. Hur många öl du vill prova är helt upp till dig. Oavsett om det bara är en öl, 30 olika ölsorter med olika ölstilar eller ett ölutbud med tema – du bestämmer vilka öl du vill smaka. Vi hjälper dig gärna med ditt val.
Dina evenemang eller firande kan antingen hållas på någon av dina platser eller i någon av våra Bierothek®-filialer.

Om du inte är intresserad av en provning ledd av en Bierothek® ölsommelier och bara vill köpa den öl du väljer av oss, så är det naturligtvis inga problem. Med över 500 olika ölsorter i vårt sortiment hittar vi rätt ölspecialiteter för alla.

Allmänt

Evenemangen nedan erbjuds i alla Bierothek®-filialer.
Du hittar en översikt över ölseminarier eller andra Bierothek®-evenemang här.
Observera att minimiåldern för att delta i ett Bierothek®-evenemang är 16 år.

Om du har ytterligare frågor eller kommentarer, vänligen kontakta en av våra butikschefer på 0951/3017-8389 eller via e-post på shop@bierothek.de.

;