Tillagd till Bierothek?-sortimentet


Vi inkluderar inte bara de nyaste eller trendigaste ölsorterna som kommer ut på marknaden i vårt sortiment, utan även klassiker från den globala ölscenen.

Hur kommer mitt öl in i Bierothek®-sortimentet?

Är du bryggmästare och har en eller flera öl som vi absolut borde prova? Då tar vi det! Ladda ner Bierothek®-masterdatabladet , fyll i det för varje öl och skicka det till Bierothek®-huvudkontoret tillsammans med 1-2 testflaskor vardera.

Hur fungerar urvalsprocessen?

Om och vilken ny öl som kommer in i sortimentet avgörs av den professionella bedömningen av våra två ölsommelierer Christian Klemenz och Stefan Kafara. Kontrollera först de registrerade stamdata för noggrannhet. Därefter följer det största området: den sensoriska bedömningen. Lukt, färg, skum, munkänsla och finish. Men kreativitet och hantverk spelar också roll. Slutligen tittar vi på designen av flaskorna och förpackningarna.

Om majoriteten av alla kriterier bedöms som goda kommer vi att kontakta dig och ge dig omfattande feedback. Kontraktsförhandlingarna börjar sedan så att det nya ölet kan nå hyllorna på Bierothek®.

Naturligtvis kommer vi också att kontakta dig och ge dig feedback om produkten tyvärr inte kom in i vårt Bierothek®-sortiment.

Bierothek®-sortimentet

Bierothek®-sortimentet omfattar för närvarande över 500 produkter. Förutom öl har vi även lemonader, glas, kuponger, gratulationskort, choklad, pasta, konjak och mycket mer som passar temat hantverksöl.

Bierothek®-sortimentet är uppdelat i private labels, egna/exklusiva varumärken och partnervarumärken.

Våra öl kommer från över 20 länder, främst Tyskland, Belgien, USA och Storbritannien.

Kreativa öltjänster


Om dina öl finns i vårt Bierothek®-sortiment, stannar vår service inte där. Våra logistiktjänster inkluderar grundläggande kylförvaring, grossistplock och frakt och leverans av onlinebutiker. Vi erbjuder även handelstjänster såsom försäljningsanalys och marknadsföring.

Produktförteckning kommer snart


  1. Skicka prover, information, prislista till Bierothek®
  2. Provsmakning och bedömning av Bierothek® ölsommelier
  3. Fylla i leverantörens huvudformulär och listmall
  4. Produktskapande i Bierothek®-systemet
  5. Leverans i det kylda Bierothek® centrallagret
  6. Leverans till Bierothek® filialer, återförsäljare och slutkunder
  7. Direktkontaktperson för annonsåtgärder, evenemang m.m.

Testlista

Innan du ingår i Bierothek®-sortimentet och som ett marknadstest har du möjlighet att ta del av en testnotering. Det innebär att din produkt kommer att distribueras i små kvantiteter (1 st) till våra Bierothek®-filialer. Du får en detaljerad dataanalys efter ca 4 veckor. Skicka oss ett komplett Bierothek®-huvuddatablad och 15 förpackningar utan kostnad.

Intresserad?

Vill du sälja dina öl tillsammans med en stark handelspartner på Bierothek®? Kontakta oss – vi hittar ett servicepaket som är perfekt anpassat för dig.

Kontakt

Stefan Kafara
Auktoriserad firmatecknare / chef för inköp & logistik
Tel.: +49 (0) 951 30178389
E-post: stefan@bierothek.de

Nedladdningar

Bierothek® huvuddatablad / Bierothek®-Stammdatenblatt (18.74 KB)
;