Simco 3 „Hopfiges Lebensglück“

Artikeln är för närvarande inte tillgänglig
€ 2,90
MEHRWEG 0,33 L Flaska € 8,79 / L
Slut i lager

Bevaka

Ange din e-postadress här för att bli informerad en gång så snart artikeln är tillgänglig igen.

* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt plus Insättning 0,08

Simco 3 Hopfiges Lebensglück är en klassisk India Pale Ale från S. Riegele-bryggeriet. Detta bryggeri älskar öl. För S. Riegele Brewery är öl gemenskap. Deras öl representerar ett trevligt sätt att leva. Ärlig, jordnära och icke-doktorerande. De förblir otroligt mångsidiga och mångfacetterade. Komplext och ändå inte komplicerat. På Riegele är öl en egen värld full av stunder av njutning, berättelser och myter.


India Pale Ale Simco 3 Hoppy Life's Happiness har sin humlearom att tacka för en framgångsrik triad av humlesorter Hallertauer Perle, Hallertauer Opal och Simco. Så två traditionella bayerska humlesorter och en amerikansk humlesort möts. Denna scen skulle lätt kunna utspela sig i ölträdgården och föreslår en ölfylld kväll full av humlig lycka. Så låt oss ta en närmare titt på skådespelarna i den här scenen. Hallertauer Perle är en av de mest använda humlen bland hembryggare på grund av dess goda lagringsegenskaper. Hallertauer Perle kan användas antingen som en bitter humle eller som en aromhumle med en lätt kryddig ton. Hallertau Opal kännetecknas av en kryddig, pepprig arom med örttoner mot anis och gräs. Den karakteristiska aromprofilen känns tydligt igen, speciellt i den nyskördade humlen. Ölets bitterhet är inte för stark. I drycken och doften kan en jämn utveckling av de aromatiska intrycken anas, med en lätt citruston som genomsyrar. Amerikanska Simco utlovar alltid fruktiga aromer av blåbär, vinbär och björnbär i förgrunden – kombinerat med passionsfrukt, plommon och ananastoner samt inslag av lime.


Dessa 3 i kombination skapar ett riktigt fyrverkeri av smaker. I glaset framträder Simco 3 Hoppy Life's Happiness i en ljus, mjölkaktig bärnstensfärgad färg med ett imponerande huvud av skum. Näsan doftar av mogen aprikos och grapefrukt. På gommen kombineras en mycket behaglig grapefruktbeska med den söta frukten. Färska örter blommar i passagen och stöds av en extremt fyllig maltkropp. Den underbara humlen igen i eftersmaken. Buntingen är också perfekt - härligt fyllig och komplex.


Innehåll
0,33 Liter Flaska

Brauerei Brauerei
Brauerei S.Riegele Brauerei S.Riegele
Bierothek® ID
10101046
EAN
42333937
Vikt
0.33kg(0.51kg med förpackning)
Insättning
€ 0,08
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Riegele KG, Frölichstraße 26, 86150
Augsburg Deutschland(DE)
Öl region
Deutschland
Öl stil
India Pale Ale
Rekommendation om mat
Förrätt: Kryddig hårdost med fikonsap
Huvudrätt: Mac n ost
Efterrätt: Crepes med frukt
Alkoholhalt
5.0 % vol
Ursprunglig vört
13.5 ° Plato
Ingredienser

Vatten, kornmalt , vetemalt , humle (Hallertauer Perle, Opal, Simcoe), jäst

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara Simco 3 „Hopfiges Lebensglück“ från  Brauerei S.Riegele Finns det även i min filial?

Du kan smaka på det också