Stofftasche

Artikellagret håller på att ta slut leveranstiden 1-3 dagar
€ 2,50
- 1 St. € 2,50 / St.
Lägg till i vagnen
* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt

Länge accepterades den goda juteväskan bara av hippies och miljövänliga människor som transportmedel. Långt före klimatkrisen tackade denna grupp nej till den då vanliga plastpåsen och började ta med sig egna påsar när de handlade. Som pionjär mötte hon alla avantgardisters öde: de skrattades skoningslöst åt. Idag är det helt annorlunda – engångsplast har förbjudits och de dagar då man kunde få ett helt berg av påsar gratis med sin shopping är över. Om du inte har några väskor med dig nu måste du köpa några. En triumf för alla gamla hippies och miljön.

Med den återanvändbara väskans frammarsch blev juteväskan äntligen det efterlängtade centrum för uppmärksamheten. Plötsligt såg man de rektangulära väskorna med korta och långa handtag överallt och en viss mångfald i design och material utvecklades. De flesta exemplen är nu gjorda av bomull eftersom den är robust och kan tvättas många gånger. Alla som är värda sitt salt äger minst en påse.

Vill du äga en särskilt vacker så rekommenderar vi tygväskan från Musa. Det portugisiska bryggeriet har en påse i sitt sortiment som rymmer många flaskor och burkar och ser riktigt chic ut.

Bär och drick med stil!


Innehåll
1 Stück

Brauerei Brauerei
MUSA MUSA
Bierothek® ID
41003016
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Cerveja Independente MUSA, Rua Do Acucar 83, 1950-006
Lissabon Portugal(PT)
Öl region
Portugal

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara Stofftasche från  MUSA Finns det även i min filial?

Du kan smaka på det också