Kronkorkenkarte Deutschland

(2)
Artikeln är för närvarande inte tillgänglig
€ 59,00
- 1 St. € 59,00 / St.
Slut i lager

Bevaka

Ange din e-postadress här för att bli informerad en gång så snart artikeln är tillgänglig igen.

* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt

Att dricka öl i sig är ingen bedrift att skryta med. Som mest om man kan dricka betydligt mer öl än de andra medlemmarna på stammisarnas bord, eller om man överlever den största kolgruvan utan baksmälla.

Det som däremot är ett populärt samtalsämne bland öldrickare och en sorts passion för att samla bland dem är öl från olika bryggerier, städer och regioner. Varje region i Tyskland har sin egen öl och varje region har sin specialitet. Att prova dem alla en gång är drömmen för många ölälskare.

Om du följer denna ambitiösa plan eller känner någon som skulle vilja prova ölmångfalden i vårt vackra land, har vi precis rätt pryl för dig! Vår karta över flaskkork visar Tyskland och har 114 hål där du kan sätta in flaskkorkar. Kortet är tillverkat av 6 millimeter tjockt trä och är den idealiska plattformen för att presentera särskilt vackra eller sällsynta flaskkapsyler. Det innebär att du har en plats att förvara flaskkorkarna och samtidigt en väggbonad som sticker ut från tavelramar och liknande.

Oavsett om du samlar dina favoritöl i kapsylmenyn eller faktiskt provar öl från alla regioner i Tyskland och sätter kapsylerna i lämpliga luckor är upp till dig. Vad som är säkert är att vårt flasklockskort är en fantastisk present till alla passionerade öldrickare.

Innehåll
1 Stück

Brauerei Brauerei
Kronkorkenkarte Kronkorkenkarte
Bierothek® ID
880000144
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Marcel Reimer, Am Röckerkopf 6a, 65719
Hofheim am Taunus Deutschland(DE)
Öl region
Deutschland
N.K
11.01.2021
Alles Top! Habe kurz vor Weihnachten bestellt und kam noch rechtzeitig an.
A.Schmidt
25.11.2019
Sehr schönes Geschenk für Bierenthusiasten. Ich habe die Karte zum Geburtstag geschenkt bekommen und es bereitet mir einen riesen Spaß, von all meinen Reisen immer wieder neue Kronkorken mitzubringen und diese in meiner Karte zu verewigen. Die Karte ist aus hellem Holz und somit schön schlicht gehalten. Ich bin sehr zufrieden und kann dieses Biergadget nur weiter empfehlen.

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara Kronkorkenkarte Deutschland från  Kronkorkenkarte Finns det även i min filial?