T-Shirt Bierwelle Größe XL

(1)
Artikellagret håller på att ta slut leveranstiden 1-3 dagar
€ 19,90
- 1 St. € 19,90 / St.
* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt

Om det vore fysiskt möjligt skulle vi vilja åka på en ölvåg en gång i livet. Vi skulle bryta genom skumryggen med vår surfbräda och tävla längs det dånande bärnstensguldet med håret flygande. Vi skulle ligga bekvämt på brädan tills den perfekta vågen kom och sedan njuta av den hela vägen till bränningen. Och tappar du balansen hamnar du i det svala, smakrika vattnet och kan direkt njuta av en klunk eller två.

För vår senaste T-shirt har vårt designteam tagit med sig denna galna dröm för många ölfantaster på tyget: På en grå bakgrund flödar en muntert bubblande våg av öl över bröstet. En hel flod av öl som följer dig hela tiden och bär din kärlek till kornjuice ut i världen på ett subtilt och elegant sätt.

Det finns många ölskjortor, men de flesta är djärva och inte precis vad vi skulle kalla snygga. Till vår egen kollektion har vi därför valt dämpade färger med enkla och koncisa tryck. Det behöver inte alltid vara högt.

Bierothek® Premium-skjortor är gjorda av 100 % ekologisk bomull och kommer från flera certifierade socialt ansvarsfulla produktioner. De har en optimal densitet på 180g/m2, kommer i färgen Dark Heather Grey och finns i storlekarna S till XXL . Om du gillar det lite varmare kan du ta en titt på våra hoodies i samma design .


Innehåll
1 Stück

Brauerei Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
880000149
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Öl region
Deutschland
Öl stil
Fler stilar
Armin Pfeiffer
02.08.2021
Super Service

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara T-Shirt Bierwelle Größe XL från  Die Bierothek® Finns det även i min filial?