Hoodie Bierwelle Größe L

Omedelbart tillgänglig för leverans leveranstid 1-3 dagar
€ 39,90
- 1 St. € 39,90 / St.
Lägg till i vagnen
* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt

Surfing är en sport som kräver mycket av dig: du behöver styrka och snabbhet för att ta dig upp från liggande till stående, det kräver kroppsspänning för att stå emot vågorna och hålla dig på fötterna, och du måste göra det ett tag tål ibland iskallt vatten.

En våg som du kan åka på utan risk för förkylning och om du är i bra form är ölvågen. Även om denna aktivitet innebär att man lyfter ett glas eller en kanna, kräver den annars ingen ansträngning. En eller två öl och du kommer att befinna dig på toppen av njutningen och jaga nerför den milda åsen av humle och malt. Du kan hitta en stiliserad representation av denna dröm på våra huvtröjor: en bubblande våg av öl rinner över bröstet på den grå tröjan och ramar elegant in Bierothek®-logotypen. Små kolsyrapärlor i vitt och orange pryder ölflödet och luckrar skickligt upp designen. Huvtröjan är ett absolut måste för alla ölfantaster och är dessutom ganska bekväm.

Våra premium unisex-huvtröjor är gjorda av 85 % ekologisk bomull och 15 % återvunnen polyester och kommer i färgen Dark Heather Grey. De har en mysig densitet på 350g/m2 och kommer från certifierad socialt ansvarsfull produktion. Vi erbjuder den i storlekarna S till XL och som T-shirt .


Innehåll
1 Stück

Brauerei Brauerei
Die Bierothek® Die Bierothek®
Bierothek® ID
880000154
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Bierothek GmbH, An der Spinnerei 3, 96047
Bamberg Deutschland(DE)
Öl region
Deutschland
Öl stil
Fler stilar

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara Hoodie Bierwelle Größe L från  Die Bierothek® Finns det även i min filial?