Bio-Biere (DE-ÖKO-006)

Öl & Cider. Mycket bra. Helt ekologiskt!

I tider av veganism, klimatförändringar och genteknik ökar betydelsen av bra råvaror mer och mer. Många ser nu till att de bara äter mat som är fri från skadliga ämnen och som är säker för hälsan. Den ekologiska tätningen hjälper till med urvalet då den garanterar att alla ingredienser kommer från ekologiskt jordbruk. Jakten på ekologiska produkter gäller inte längre bara maten, det ekologiska spelar också roll i valet av drycker. Ekologiskt vin, ekologiska lemonader och ekologiska ölsorter erövrar stormarknadernas hyllor och gör det lättare att äta medvetet.

Eftersom öl är alla våra favoritdrycker och vi alltid vill ge dig det bästa erbjudandet, letade vi efter goda öl med en organisk sigill och hittade det vi letade efter! Många bryggerier erbjuder ekologiska ölsorter eller har till och med konverterat hela sitt sortiment till ekologiskt. Nya bryggare tillkommer varje dag som värdesätter regionala produkter, en god relation med lokala bönder och den enastående kvaliteten på råvarorna. Vi vill stötta dem och erbjuda dem en plattform och presenterar dig därför för våra samlade ekologiska öl här.

Ekologiskt blomstrar, och inte bara för att det är nyttigt, utan också för att det smakar gott!

Förutom traditionella klassiker som det ekologiska vetet från Bergmannbryggeriet eller Dolden Bock från Riedenburgerbryggeriet har vi trendiga hantverksöl, alkoholfria öl och även ekologisk cider i vårt sortiment. Om du vill göra något bra för din kropp, drick med måtta och var uppmärksam på den organiska tätningen!