Autenrieder

"Autenrieder öl - engagerad i godhet sedan 1650". Autenrieder Schlossbrauerei använder denna imponerande slogan för att marknadsföra sina utmärkta öl. Men öl har nog bryggts i det schwabiska bryggeriet mycket längre.

Tradition med framtidsutsikter

Idag står flera generationer av Feuchtmayrs vid rodret för Autenried Castle Brewery. Innan familjen Feuchtmayr kom i besittning av bryggeriet var det i adliga händer. Heinrich Lapière grundade företaget 1650 och det gick mer än 300 år tills Leonhard Feuchtmayr tog över ledningen. Sedan dess har spiran gått från generation till generation och familjen Feuchtmayr, med sitt goda namn, står för enastående kvalitet och ansvar för människor och natur. Feuchtmayrs kombinerar traditionella recept med den senaste bryggtekniken och handplockade råvaror. Resultatet är ett brett utbud av smakrika öl som inte bara imponerar på bryggeriets stamkunder utan även domarna i otaliga tävlingar. Det är viktigt för familjen att föra sin rika tradition in i framtiden och att behålla ölets kulturarv. I bryggeriets eget värdshus med tillhörande hotell kan du låta dig ryckas med av hela familjens engagemang och entusiasm. Och alla som är intresserade av hantverket att brygga kan få en smak av bryggning i Autenrieder Brewery Experience World, smaka på utsökt öl och lära sig något om ölets händelserika historia.

Öl av enastående kvalitet

Men det som är ännu viktigare än den levande ölkulturen på Autenried Castle Brewery är naturligtvis ölet. Bryggeriet uppfyller alla grundläggande kriterier för utmärkta bryggningar: bryggvattnet kommer från bryggeriets egen djupa brunn. Schlossgartenquelle har mjukt, mineralrikt vatten som utgör den perfekta basen för välsmakande öl. Och de andra bryggingredienserna är också av utsökt kvalitet: humlen, till exempel, används bara i sin naturliga form och kommer från regionala humlebönder som odlar det gröna guldet med största omsorg och en hälsosam dos passion. Umbelhumle sägs ha en särskilt hög densitet av aromer, vilket bidrar till ölets smak. De fina råvarorna bearbetas enligt självpåtagna kvalitetsstandarder, ett särskilt bekymmer i denna process är symbiosen mellan människor och natur. Autenried Castle Brewery arbetar enligt principerna för den cirkulära ekonomin: människor är i fokus och är i harmoni med naturen. Det som tas från den naturliga organismen matas tillbaka till den någon annanstans. Till exempel fungerar resterna från bryggprocessen som gödning för bryggeriets egen kornodling. Ölkännaren drar nytta av bryggeriets arbetsprincip eftersom hela processen är transparent och bryggeriet ansvarar för varje steg från odlingen av råvarorna till den färdiga produkten. Deras goda arbete har inte bara gett Feuchtmayr-familjens EC-certifiering utan också många utmärkelser inom miljösektorn.

Enastående öl med rent blad!


Tillgänglig från oss

(2)
€ 39,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 39,90 / St.
Die Bierothek® Marketplace
(1)
€ 1,00
€ 2,90
MEHRWEG 0,50 L Flasche - € 2,00 / LTR
(1)
€ 2,50
MEHRWEG 0,33 L Flasche - € 7,58 / LTR
(0)
€ 19,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 19,90 / St.
För populär
Die Bierothek® Marketplace
(1)
€ 24,90
MEHRWEG 1 St. PAKET - € 24,90 / St.
För populär
Die Bierothek® Marketplace
-
(0)
€ 2,90
- 1 St. - € 2,90 / St.
För populär
6 Resultat
185__maf__Autenrieder+logo

Schlossbrauerei Autenried GmbH
Bräuhausstr. 2
89335 Ichenhausen-Autenried

Deutschland DE

info@autenrieder.de

http://www.autenrieder.de

Upptäck andra bryggerier.