NØGNE Ø Verkostungsglas 0,3L

Artikellagret håller på att ta slut leveranstiden 1-3 dagar
€ 4,90
- 1 St. € 4,90 / St.
* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt

Att samla är en vacker passion: under hela ditt liv strävar du efter en viss sak och försöker samla så många olika exempel på den här saken som möjligt. Du letar igenom butiker, internet, marknader eller naturen efter dem och blir glad när din egen kollektion berikas av ett annat exempel. Samlingar kan visas vackert hemma, eller katalogiseras och förvaras för evigt. Alla utövar sin passion för att samla på ett annat sätt.

Om du inte har en kollektion än rekommenderar vi en som kretsar kring dina passioner. Vad sägs till exempel om en ölsamling? Du kan samla ölmattor, kapsyler eller ölglas . De senare är särskilt användbara eftersom du inte bara kan titta på dem, utan också använda dem. De dekorerar även ditt hem och presenterar din kärlek till kornjuice på ett stilfullt och subtilt sätt.

Ett perfekt glas för att starta din samling är smakglaset från Nøgne Ø: Den enkla koppen har ett fantasifullt tryck i ljust orange och presenterar din favoritöl utmärkt. Tack vare den platsbesparande kapaciteten på 0,3 liter tar inte glaset upp för mycket plats. Oavsett om det samlas eller inte - Nøgne Øs smakglas är ett måste för alla fans av det norska bryggeriet!


Innehåll
1 Stück

Brauerei Brauerei
NØGNE Ø NØGNE Ø
Bierothek® ID
49002019
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
NØGNE Ø, Lunde 8, NO-4885
Grimstad Norwegen(NO)

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara NØGNE Ø Verkostungsglas 0,3L från  NØGNE Ø Finns det även i min filial?