Natur Radler

(1)
Artikeln är för närvarande inte tillgänglig
€ 1,90
MEHRWEG 0,50 L Flaska € 3,80 / L
Slut i lager

Bevaka

Ange din e-postadress här för att bli informerad en gång så snart artikeln är tillgänglig igen.

* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt plus Insättning 0,08

Inte all shandy är densamma, eftersom alla som någonsin tagit en generös klunk och smakat en klibbig söt, kanske till och med konstgjord lemonad istället för en gnistrande förfriskning med en bitter ölnot, vet det. Radlern behandlas ganska försumligt av många bryggare och för vissa anses den inte riktigt vara en öl. En konstfullt kryddad shandy är en riktig specialitet och kan släcka din törst tillfredsställande även under de varmaste dagarna. Vi hör inte till dem som föraktar cyklister och har några extremt framgångsrika exempel i vårt sortiment.

Natur Radler från Lauterbacher, till exempel. Den naturligt grumliga blandölsdrycken är gjord på smakrik helöl och en mångfacetterad lemonad. Förutom citronsaft från koncentrat innehåller lemonaden även apelsin- och äppeljuice och den fina doften av exotiskt citrongräs. Slutresultatet är en drink som smakar av solkysst citrusfrukt, saftig frukt och nyrivet citronskal och som harmoniserar perfekt med den fylliga kryddan och syrligheten i det fylliga ölet.

Citronen går som en gyllene tråd genom ölnjutningen och återspeglas i ölets färg, doft och smak. Den delikata gula törstsläckaren doftar citron, apelsin och malt, doften följer med på foten. En subtil bitterhet avrundar shandyn.


Innehåll
0,50 Liter Flaska

Brauerei Brauerei
Lauterbacher Lauterbacher
Bierothek® ID
10101036
EAN
4029452103769
Vikt
0.5kg(0.88kg med förpackning)
Insättning
€ 0,08
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Brauerei S. Riegele Inh. Riegele KG, Frölichstraße 26, 86150
Augsburg Deutschland(DE)
Öl region
Deutschland
Öl stil
Fler stilar
Alkoholhalt
2.5 % vol
Ingredienser

Öl (vatten, kornmalt , humle, jäst), läsk med citrussmak (vatten, socker, citronjuice från citronsaftkoncentrat (2,4%), apelsinjuice från apelsinjuicekoncentrat, äppeljuice från äppeljuicekoncentrat, koldioxid, koncentrerat citronextrakt, naturlig smak, stabilisator johannesbrödmjöl, citrongräsextrakt)

Markus Lochner
01.09.2021

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara Natur Radler från  Lauterbacher Finns det även i min filial?