natur-radler

(1)
Artikeln är för närvarande inte tillgänglig
€ 2,31
MEHRWEG 0,50 L Flaska € 4,62 / L
Slut i lager

Bevaka

Ange din e-postadress här för att bli informerad en gång så snart artikeln är tillgänglig igen.

* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt plus Insättning 0,08

Solen skiner varmt från den molnfria himlen, skogen doftar fräscht och gruset knastrar under cykelns däck. En underbar sommardag på cykeln går mot sitt slut och bara en sak kan göra denna dag ännu mer perfekt: en cool cyklist!

Den naturliga shandyn från Faust flyter in i glaset i en grumlig guldton och bildar ett vitt skum med blandade porer. Den ofiltrerade öldrycken utstrålar en citron-fräsch doft. En mild humleton ansluter och får dig att vilja ta första klunken. Det är här den uppfriskande karaktären hos den naturliga shandyn avslöjas: syrlig lime och saftig citron utgör en scen för malt och humle, som stödjer den dominerande fruktigheten med eleganta undertoner. En söt maltnot ackompanjerar dryckesnöjet och ger plats för en härligt bitter humlebeska mot slutet. Till skillnad från konventionella cyklister har den naturliga cyklisten mycket mer karaktär. Det ofiltrerade ölet ger den blandade drycken något och ser till att även ölfantasterna får vad det är för pengarna. Fausts Natur-Radler är den perfekta blandningen av fruktig läsk och bitter öl.

Fausts somriga komposition innehåller inga konstgjorda sötningsmedel och får sin oändliga fräschör från äkta citronsaft. Vi rekommenderar Natur-Radler till alla som gillar att dricka något blandat och letar efter den ultimata uppfriskningen under varma sommardagar.

Även om vi njuter av den naturliga shandyn även i djupet av vintern. När allt kommer omkring fungerar citron alltid, eller hur?

Innehåll
0,50 Liter Flaska

Brauerei Brauerei
Brauhaus Faust Brauhaus Faust
Bierothek® ID
10020022
EAN
4106120007625, 4106120008578
Vikt
0.5kg(0.88kg med förpackning)
Insättning
€ 0,08
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Brauhaus Faust KG, Hauptstraße 219, 63897
Miltenberg Deutschland(DE)
Öl region
Deutschland
Öl stil
Fler stilar , läger
Alkoholhalt
2.5 % vol
Ingredienser

Öl (vatten, kornmalt , humle, jäst), lemonad (vatten, socker, citronsaft från koncentrat, koldioxid, naturlig citronsmak, citrongräsextrakt, stabilisator johannesbrödmjöl)

23.03.2020

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara Natur-Radler från  Brauhaus Faust Finns det även i min filial?

Du kan smaka på det också