free lunch

Artikeln är för närvarande inte tillgänglig
€ 11,67
EINWEG 0,44 L BURK € 23,64 / L
Slut i lager

Bevaka

Ange din e-postadress här för att bli informerad en gång så snart artikeln är tillgänglig igen.

* Priserna inkluderar lagstadgad moms. Plus Frakt plus Insättning 0,25
* Priserna inkluderar punktskatt

Den senaste ledtråden från Camba Bavaria i samarbete med det svenska hantverksölbryggeriet Omnipollo. Den som känner till Omnipollos färgstarka design och ännu mer färgstarka smakvariationer kommer förmodligen inte att bli förvånad över denna extraordinära nya skapelse. The Chocolate & Vanilla Sprinkled Pretzel Imperial Stout är en verkligt exceptionell ölspecialitet och en helt ny satsning från Camba Bavaria i samarbete med Omnipollo från Sverige. Camba Bavarias utbud av cirka 40 ölsorter, allt från traditionella ölspecialiteter till exceptionella hantverksöl, utökas nu till att omfatta deras senaste skapelse, Imperial Stout Free Lunch. Det kreativa bryggeriet från det lugna Seeon i det bayerska distriktet Traunstein står för såväl traditionellt bayerskt öl som innovativa hantverksöl. Den kombinerar tradition och framsteg och den senaste tekniken med ärligt brygghantverk. Camba Bavaria står i alla fall för öl med karaktär.

Free Lunch flödar från den färgglada burken in i glaset med en attraktiv djup svart ton. En finporig och subtil skumring skapas i glaset, varpå en stark chokladton, kombinerad med en subtil vaniljdoft, stiger upp från den imperialistiska stouten. En doft av kakao och bakverk fyller din näsa. Bryggad med kringlor, vanilj och kakaospån blir Free Lunch en mycket speciell ölnjutning. Magnum-humlen som används ger gratislunchen en humlig ton. Den fylliga, knappt skummande Free Lunch har fint maltiga rostade aromer. En subtil sötma av choklad och vanilj harmoniserar perfekt med den bittra espressotonen från imperial stout. Behaglig beska avrundar smakupplevelsen. Avslutningen är behagligt sammetslen i munnen och avslöjar malt och rostade aromer, samt en lätt sötma som nästan påminner om doftande, saftig chokladkaka.

Free Lunch Imperial Stout är en mycket speciell ölnjutning och minst lika spännande som samarbetet mellan de två innovativa bryggerierna. Ett perfekt komplement till de otaliga utmärkta hantverksölen i Camba Bavaria-sortimentet.


Innehåll
0,44 Liter burk

Brauerei Brauerei
Camba Camba
Omnipollo Omnipollo
Bierothek® ID
10025088
Vikt
0.44kg(0.45kg med förpackning)
Insättning
€ 0,25
LMIV (på engelska)
Ansvarsfull livsmedelsföretagare (EU)
Omnipollo, Sandbacksgatan 7, 116 21
Stockholm Schweden(SE)
Öl region
Skandinavien
Öl stil
Porter & Stout
Rekommendation om mat
Förrätt: Fräsch sallad med nötter, pesto, gorgonzola och chili
Huvudrätt: Stekt med getost och stekt potatis
Efterrätt: Choklad efterrätter
Alkoholhalt
11.8 % vol
Ursprunglig vört
32 ° Plato
Ingredienser

Vatten, kornmalt , vetemalt , havreflingor , laktos , humle, jäst, kringlor, vanilj & kakaospån

Punktskatt
€ 1,28

Lägg till recension

Ditt betyg: 
GRATIS ÖLKONSULTATION
Har du frågor om denna öl? Vi finns här för dig.
0800-243768435 (kostnadsfritt)
shop@bierothek.de
handlare eller krögare
Vill du köpa större kvantiteter billigare?
Kontroll på plats
Vara Free Lunch från  Camba  Omnipollo Finns det även i min filial?